banner

Het 25-jarig jubileumfeest van Coöperatie DEP vindt plaats op dinsdag 19 september 2023!


Alle aanmeldingen zijn inmiddels binnen en het belooft een mooi feest te worden! Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, laat het dan even weten. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 

Het 25-jairg jubileumfeest is een mijlpaal die we graag met jou vieren op dinsdag 19 september van 14.40 tot 21.00 uur! We hebben een inspirerend programma samengesteld, met onder andere een boeiende lezing door Paul Iske, bekend van het Instituut voor briljante mislukkingen én serieus optimisme. Daarnaast hebben we een exclusieve rondleiding door de Safari en Ocean van dierentuin van Burgers' Zoo georganiseerd. Na de rondleiding staat er een smakelijk assortiment streetfood gerechten voor je klaar. En natuurlijk ontbreekt ook de gezellige borrel niet, waar je kunt netwerken en bijpraten met andere gasten.

Het jubileumfeest vindt plaats in Burgers' Zoo Arnhem, een prachtige locatie die de perfecte setting biedt voor dit speciale evenement. Vanaf 15.00 uur verwelkomen we je in het Safari Meeting Centre voor de ontvangst en het jubileumfeest eindigt om 21.00 uur. Het is ongeveer twintig minuten lopen vanaf de parkeerplaats naar het Safari Meeting Centre. De route door het park vind je in je mail of via deze link en is zorgvuldig uitgestippeld, zodat je risico op los vliegende vogels en/of contact met vogels van de dierentuin vermijdt.

Alle gasten hebben op 19 september vanaf 09.00 uur 's ochtends de hele dag vrij toegang tot het dierenpark, zodat je voorafgaand aan het feest kunt genieten van de prachtige dieren en attracties.