banner

Het 25-jarig jubileumfeest van Coöperatie DEP vindt plaats op dinsdag 19 september 2023!


Dit is een mijlpaal die we graag met jou willen vieren op dinsdag 19 september van 14.40 tot 21.00 uur! We hebben een inspirerend programma samengesteld, met onder andere een boeiende lezing door Paul Iske, bekend van het Instituut voor briljante mislukkingen én serieus optimisme. Daarnaast hebben we een exclusieve rondleiding door de Safari en Ocean van dierentuin van Burgers' Zoo georganiseerd. Na de rondleiding staat er een smakelijk assortiment streetfood gerechten voor je klaar. En natuurlijk ontbreekt ook de gezellige borrel niet, waar je kunt netwerken en bijpraten met andere gasten.

Om je aanwezigheid te bevestigen (of jezelf af te melden) en het aantal personen door te geven, verzoeken we je vriendelijk om je aan te melden vóór 5 september via onderstaand formulier. Als gast mag je twee genodigden van 18 jaar of ouder meenemen. Wanneer je dit doet, meld dan je gasten hieronder ook aan.

Alle gasten op het feest hebben vanaf 09.00 uur 's ochtends de hele dag vrij toegang tot het dierenpark, zodat je voorafgaand aan het feest kunt genieten van de prachtige dieren en attracties. De dierentuin zal een lijst met aanmeldingen ontvangen, zodat zij bij de ingang kunnen zien wie er gratis toegang heeft.

 Gast 1

Gast 2

We willen je er ook aan herinneren dat je als gast(en) van het jubileumfeest vanaf 09.00 uur 's ochtends gratis toegang hebt tot de dierentuin. Het is een geweldige kans om voorafgaand aan het feest te genieten van de diverse attracties en prachtige dieren. Burgers' Zoo zal een namenlijst met aanmeldingen ontvangen, zodat zij bij de ingang kunnen checken wie gratis toegang heeft.

* verplichte velden

Programma

14.40 uur: Parkeren bij Burgers’ Zoo en wandeling naar Safari Meeting Centre
15.00 uur: Ontvangst in Safari Meeting Centre
15.45 uur: Opening feestelijke bijeenkomst en spreker Paul Iske
17.15 uur: Rondleiding Safari en Ocean
18.30 uur: Diner
20.00 uur: Borrel
20.45 uur: Afsluiting door DEP
21.00 uur: Einde van programma